4 Οκτωβρίου 2017

Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους Ανώτατους Δικαστές και τον Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου για την απονομή τιμητικής διάκρισης με υψηλά παράσημα στον επίσημο εκπρόσωπο της ομοσπονδιακής ένωσης δικηγόρων της Ρωσίας στην Ελλάδα.

4 Οκτωβρίου 2017г.

Τα μέλη του Αρειού Πάγου και η Ομοσπονδιακή Ένωση δικηγόρων της Ρωσίας.

3 Οκτωβρίου 2017

Η Διεθνής Ένωση «Δικηγόροι Χωρίς Σύνορα» σε συνεργασία με την Ομοσπονδιακή Ένωση των Δικηγόρων της Ρωσίας και του Δικηγορικού Συλλόγου της Περιφέρειας της Μόσχας,διεξήγαγε Διεθνές Επιστημονικό Σεμινάριο αφιερωμένο στο νομικό επάγγελμα, την άσκηση της δικηγορίας και το διεθνές δίκαιο.

Οι Συμμετέχοντες στο Διεθνές Επιστημονικό Σεμινάριο ήταν δικηγόροι της Ρωσίας και της Ελληνικής Δημοκρατίας, καθηγητές ελληνικών νομικών σχολών, εκπρόσωποι δήμων και πολιτές της Ελλάδος. Επίσης παρευρισκόταν ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου της Περιφέρειας της Μόσχας και ο Πρόεδρος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Δικηγόρων της Ρωσίας - Aleksei P. Galoganov, ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Αθηνών και ο Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Πειραιά.

3 Οκτωβρίου 2017

Αθήνα. Διεθνές Επιστημονικό Σεμινάριο "ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ" Απονομή παράσημου στο πρόεδρο του δικηγορικού συλλόγου Πειραιά Γιώργου Σταματογιάννη.

2 Οκτωβρίου 2017

Αθήνα 2 Οκτωβρίου 2017. Ρώσοι δικηγόροι στην Αθήνα.

1 Οκτωβρίου 2017

ΕΝΑΡΞΗ ΑΝΤΙΠΡΟΣΩΠΕΙΑΣ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΤΗΣ ΡΩΣΙΑΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

23 Σεπτεμβρίου 2017

Στις 23 Σεπτεμβρίου στην Αθήνα στο κεντρικό γραφείο του Συνδέσμου, υπογράφηκε συμφωνία συνεργασίας, με την ανάπτυξη διμερών φιλικών σχέσεων και τη δημιουργία επιχειρηματικών δεσμών μεταξύ της Διεθνούς Ένωσης "ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ" εκπροσωπούμενης από τον δικηγόρο Oganov Vartan Grigorievich και της Ένωσης Δικηγόρων της περιφέρειας της Σιβηρίας στη Ρώσικη Ομοσπονδία στο πρόσωπο του Vlasov Sergey Borisovich.

23 Σεπτρεμβρίου 2017

Αθήνα.  Επιστημονικό  συνέδριο για την εφαρμογή της δικαιοσύνης στις σύγχρονες συνθήκες Η  Ένωση Δικηγόρων της περιφέρειας της Σιβηρίας και η Διεθνής Ένωση "ΔΙΚΗΓΟΡΟΙ ΧΩΡΙΣ ΣΥΝΟΡΑ"

19 Απριλίου 2017

Στις 19 Απριλίου, επιχειρηματίες του Λιβάνου επισκέφθηκαν τη Ρωσία για να συμμετάσχουν στο επιχειρηματικό φόρουμ Ρωσίας-Λιβάνου.

18 Απριλίου 2017

Στις 18 Απριλίου, με απόφαση του Προεδρείου της Ομοσπονδιακής Ένωσης Δικηγόρων της Ρωσικής Ομοσπονδίας και του Συμβουλίου του δικηγορικού συλλόγου της Μόσχας, υιοθετήθηκε ομόφωνα η εξής απόφαση: Να διοριστεί ο δικηγόρος Oganov Vartan Grigorievich στο συμβούλιο του δικηγορικού συλλόγου της Μόσχας και να διοριστεί ως επίσημος εκπρόσωπος της Ομοσπονδιακής Ένωσης Δικηγόρων της Ρώσικης Ομοσπονδίας στην Ελλάδα.

1 / 1

Please reload

адвокат в греции
  • Facebook Social Icon
  • Vkontakte Social Icon

 INTERNATIONAL  ASSOCIATION

 LAWYERS WITHOUT BORDERS

Аθήνα:+30 2106143755,+306973281288

Mόσχα:+7 9266495788
адвокат в греции
адвокат в греции