O Σύνδεσμος '' LAWYERS WITHOUT BORDERS'' είναι μια διεθνή μη κυβερνητική οργάνωση μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα.

 

Ως αποτέλεσμα της αναδιοργάνωσης του Ελληνο-Ρώσικου Συνδέσμου Δικηγόρων σε συνάρτηση με την μεταβαλλόμενη κατάσταση στον κόσμο ιδρύθηκε ο Διεθνής Σύνδεσμος '' LAWYERS WITHOUT BORDERS''.Οι κύριοι στόχοι του Διεθνούς Συνδέσμου '' LAWYERS WITHOUT BORDERS'' είναι η λύση στο πρόβλημα της δημιουργίας και της ανάπτυξης των εξωτερικών σχέσεων διεθνών νομικών οργανώσεων (ενώσεις), που αποτελούν ένα σημαντικό μέρος της παγκόσμιας οργάνωσης της κοινωνίας των πολιτών, καθώς και η τοποθέτηση των δικηγόρων σε διεθνές επίπεδο ως ανεξάρτητη δύναμη.

 

O Διεθνής Σύνδεσμος '' LAWYERS WITHOUT BORDERS'' υλοποιεί τις δραστηριότητές της στις πιο περιζήτητες στη σημερινή διεθνή κοινότητα κατευθύνσεις:

 

  • Προστασία των δικαιωμάτων και ελευθεριών της τιμής και της αξιοπρέπειας των πολιτών. Συνεργασία με διεθνείς, εθνικές, περιφερειακές συνδικαλιστικές οργανώσεις, ενώσεις και άλλες μη κυβερνητικές μη κερδοσκοπικές οργανώσεις δικηγόρων.

  • Μελέτη και διάδοση εμπειριών από κορυφαίους δικηγόρους του κόσμου.

  • Διοργάνωση διεθνών σεμιναρίων, συνεδρίων και διασκέψεων.

  • Ανταλλαγής εμπειριών δικηγόρων από διάφορες χώρες.

 

Το φάσμα των τομέων δραστηριότητας των δικηγόρων επεκτείνεται συνεχώς και αναπτύσεται ενεργώς.

Επί του παρόντος, ο Διεθνής Σύνδεσμος '' LAWYERS WITHOUT BORDERS'' ενοποιεί δικηγόρους σε όλο τον κόσμο - Ευρώπη, χώρες της Ασίας, της Δημοκρατίας της Αρμενίας,Δημοκρατία της Λευκορωσίας, Δημοκρατία του Καζακστάν, την Ουκρανία, το Ουζμπεκιστάν, την Δημοκρατία της Μολδαβίας., καθώς και δικηγόρους της Ρωσικής ομοσπονδίας.Επίσης, θεσπιζονται άμεσες επαφες με το δίκαιο φορέων μη αναγνωρισμένων κρατικων σχηματισμων.

 

Ως διεθνής μη κερδοσκοπικός μη-κυβερνητική οργάνωση, η οποία καταχωρήθηκε στην καρδιά της παγκόσμιας δημοκρατίας της Ελληνικής Δημοκρατίας, ο διεθνής σύνδεσμος ''LAWYERS WITHOUT BORDERS'' έχει δικά του αντιπροσωπευτικά γραφεία σε περισσότερες από τις δημοκρατίες της πρώην ΕΣΣΔ, καθώς και σε όλη την Ευρώπη και τησ Ροσιασ, όπου η νομική συνδρομή παρέχεται όχι μόνο σύμφωνα με τα υψηλότερα διεθνή πρότυπα ποιότητας, αλλά ότι είναι εξίσου σημαντικό να κατανοήσουμε τις ιδιαιτερότητες της κάθε τοποθεσίας, καθιστώντας έτσι μια σημαντική συμβολή στην ανάπτυξη της διεθνούς δικηγορικής κοινότητας.

 

Η δομή του Διεθνές Συνδέσμους'' LAWYERS WITHOUT BORDERS'' (L.W.B) περιλαμβάνει έναν αριθμό από δικηγόρους στην Ελλαδα, Κύπρο, Αγγλία, Ρωσία, Γερμανία, Αυστρία, και λοιπες χωρες. Μέλη του Διεθνές Συνδέσμου '' LAWYERS WITHOUT BORDERS'' μπορεί να είναι εξαιρετικά Δικηγόροι , εργαζόμενοι της δικαιοσύνης, πανεπιστημιακοί καθηγητές νομικής. Ως επίτιμα μέλοι μπορούν να είναι δημόσια και πολιτικά πρόσωπα, νομικά πρόσωπα με διεθνή εικόνα.

Ανάμεσα απο τους πληροφοριακούς πόρους του Διεθνούς Συνδέσμου '' LAWYERS WITHOUT BORDERS'' (L.W.B) η επίσημη ιστοσελίδα της (L.W.B) '' www.advokat-europa.com'' κατά την διάρκεια της ύπαρξής της (L.W.B) έχει συμμετάσχει ενεργά στην τελειοποίηση των κανονιστικών-νομικών πράξεων της Ελληνικής Δημοκρατίας, σχετικά με τη νομιμοποίηση και ένταξη των αλλοδαπών στην Ευρωπαϊκή κοινότητα.

 

Από το 2004, ο διεθνές σύνδεσμος '' LAWYERS WITHOUT BORDERS'' (L.W.B), είναι μέλος διεθνών επιστημονικών-πρακτικών συνεδριών και σεμινάριων, παρέχοντας έτσι μια μοναδική ευκαιρία για τους δικηγόρους μέλη της (L.W.B),να βελτιώσουν τις επαγγελματικές τους γνώσεις, να διευρύνουν τους ορίζοντές τους, την ανταλλαγή εμπειριών με τους συναδέλφους και να δημιουργήσουν χρήσιμες συνδέσεις επιχειρηματικής συνεργασίας στην παγκόσμια νομική κοινότητα.

 

Η έναρξη του 2017 σημαδεύτηκε από ένα σημαντικό γεγονός,την δημιουργία  ενός φόρουμ,'' LAWYERS WITHOUT BORDERS'' (L.W.B) στο οποίο θα συζητηθούν θέματα σχετικά με προβλήματα: την εισροή παράνομων μεταναστών στην ΕΕ, τρόπους συνεργασίας με νομικούς φορείς, μη αναγνωρισμένων κρατικών σχηματισμών, και την απλούστευση των διαδικασιών χορήγησης θεωρήσεων σε σχέση με νομικές πρακτικές εκτός της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

 

 

 

 INTERNATIONAL  ASSOCIATION

 LAWYERS WITHOUT BORDERS

Аθήνα:+30 2106143755,+306973281288

Mόσχα:+7 9266495788
адвокат в греции
адвокат в греции