Διερμηνείες - Μεταφράσεις

 

                                                 ΡΩΣΙΚΑ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΑ-ΑΡΜΕΝΙΚΑ-ΑΓΓΛΙΚΑ-ΕΛΛΗΝΙΚΑ

 

Αναλαμβάνουμε για κάθε είδους νόμιμη χρήση στην Ελλάδα ή/και το εξωτερικό- επίσημες μεταφράσεις ,εγγράφων, ισολογισμών, πιστοποιητικών γέννησης/γάμου/θανάτου, φορολογικών πιστοποιητικών και συμβάσεων κλπ , πάντοτε με γνώμονα την ταχύτητα και την ποιότητα. Εφαρμόζουμε στο ακέραιο τις σχετικές διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας και προσφέρουμε άμεσες, αποτελεσματικές και οικονομικές λύσεις για τους πελάτες μας. Παρέχουμε υπηρεσίες σχετικές με την επικύρωση των εγγράφων με τη σφραγίδα της Χάγης - Apostille, καθώς επανέκδοση πιστοποιητικών αστικής κατάστασης στην Ελλάδα και στις χώρες πρώην Σοβιετικής Ένωσης.

 

Διερμηνεια-Μεταφραση

Σας παρέχουμε 24 ώρες το 24ωρο εξειδικευμένους επιστήμονες ανά κλάδο ΔΙΕΡΜΗΝΕΙΣ

(δικηγόρους,νομικκούς,ιατρούς, τεχνολόγους, μηχανολόγους, οικονομολόγους, φιλόλογους κ.α.) ικανούς να υποστηρίξουν εντός και εκτός Ελλάδος κάθε επιχειρηματική ή ιδιωτική δραστηριότητα με απόλυτη εχεμύθεια.

 

Κάλυψη διερμηνείας Δικαστηρίων ανά πάσα στιγμή ολο το 24ώρο, εντός και εκτός Ελλάδος διερμηνείς Δικαστηρίων (δικηγόρους, γιατρούς, οικονομολόγους, τεχνολόγους, μηχανολόγους, κ.α., αλλά και διερμηνείς με εξαιρετικά εξειδικευμέμες ειδικότητες όπως ειδικούς πραγματονόμονες, ιατροδικαστές κ.λ.π.) ικανούς να υποστηρίξουν οποιαδήποτε απλή ή εξιδικευμένη υπόθεση με απόλυτη εχεμύθεια.

 

Διερμηνεία Συνεδρίων, Ημερίδων, Συμποσίων, Γενικών Συνελευσεων, Συμβουλίων, VIP Επιχειρηματικών συναντήσεων,business meetings, σε διεθνείς εκθέσεις, σε διαλέξεις. Παρέχουμε εξειδικευμένους και εξαιρετικά έμπειρους διερμηνείς Συνεδρίων, Ημερίδων, Συμποσίων, Γενικών Συνελευσεων, Συμβουλίων, VIP Επιχειρηματικών συναντήσεων, ικανους να ανταπεξέλθουν σε πολύωρες συναντήσεις και ταξίδια, με απόλυτη γνώση του αντικειμένου τους με απόλυτη εχεμύθεια.

 

Επικοινωνήστε στην ΡΩΣΙΚΗ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΗ-ΑΡΜΕΝΙΚΗ-ΑΓΓΛΙΚΗ γλώσσα και παρουσιάστε την εταιρεία σας σε νέους πελάτες που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί σας.Πολλαπλασιάστε τις δυνατότητές σας και τις ευκαιρίες ανάπτυξης των πωλήσεων των προϊόντων και των υπηρεσιών σας.Οι Διερμηνεις-Μεταφραστες ειναι όλοι πιστοποιημένοι επαγγελματίες (Δικηγοροι,οικονομολογοι,Ιατροι κλπ) και με την πολύχρονη εμπειρία μας παρέχουμε στους πελάτες μας υψηλής ποιότητας διερμηνείες συνεδρίων σε όλες τις γλώσσες:

 

Ταυτόχρονη Διερμηνεία

 

Η τεχνική της ταυτόχρονης διερμηνείας χρησιμοποιείται συνήθως σε διεθνείς ημερίδες, συνέδρια ή σεμινάρια. Ο διερμηνέας μεταφέρει ταυτόχρονα την ομιλία από έναν ηχητικά μονωμένο θάλαμο προς την γλώσσα στόχο. Στην ταυτόχρονη διερμηνεία ένας υψηλός βαθμός συγκέντρωσης είναι απαραίτητος. Για αυτό τον λόγο οι διερμηνείς συνεργάζονται κατά ομάδες (συνήθως αποτελούμενες από δύο διερμηνείς) και εναλλάσσονται κάθε 20 με 30 λεπτά.Το πλεονέκτημα της ταυτόχρονης διερμηνείας είναι ότι οι ακροατές διαφόρων γλωσσών λαμβάνουν τις πληροφορίες ταυτόχρονα.

 

Ρωσία είναι ένας από τους μεγαλύτερους τουριστικούς και εμπορικούς συνεργάτες της Ελλάδας. Επιτυχημένες επιχειρηματικές σχέσεις με αυτή την χώρα εξαρτιούνται σε μεγάλο βαθμό από την σωστή επικοινωνία σε όλα τα επίπεδα , είναι σχεδόν αδύνατο να διασφαλίσει κανείς το κατάλληλο επαγγελματικό επίπεδο αυτών των σχέσεων χωρίς να προσφύγει στις υπηρεσίες ενός ειδικευμένου Διερμηνέα και Μεταφραστή.

 

Η παρουσία ενός πιστοποιημενου επαγγελματία Διερμηνέα-Μεταφραστή με Αριστη γνώση της

ΡΩΣΙΚΗΣ-ΟΥΚΡΑΝΙΚΗΣ-ΑΡΜΕΝΙΚΗΣ-ΑΓΓΛΙΚΗΣ και των γλωσσικών ιδιαιτεροτήτων αυτών των χωρών θα βοηθήσει αποτελεσματικά στην δημιουργία νέων επιχειρηματικών επαφών και εποικοδομητικού διαλόγου.

 

 INTERNATIONAL  ASSOCIATION

 LAWYERS WITHOUT BORDERS

Аθήνα:+30 2106143755,+306973281288

Mόσχα:+7 9266495788
адвокат в греции
адвокат в греции